Salonul Maria Targu Mures, Târgu Mureş

Salonul Maria Targu Mures
Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 112
540447 Târgu Mureş
Mureş
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

CIF
RO074461523

Descriere

Salonul Maria va sta la dispozitie cu rochii de mireasa, rochii de seara, accesorii, avand 2 magazine in Cluj-Napoca si 4 in Targu Mures.

  1. Noutăţi

Profil lung
Pentru o comunicare cât mai eficientă vă rugăm completaţi formularul de pe site-ul nostru http://salonulmaria.ro/contact/ sau contactaţi-ne telefonic la numărul 0744-615.234 Adresele magazinelor: Cluj Napoca, Str.Emil Zola, Nr.1 - vanzare rochii de mireasa si accesorii Cluj Napoca, Iulius Mall, Parter - vanzare rochii de mireasa, rochii de seara si accesorii Targu Mures, Mures Mall, Glamour - vanzare rochii de seara, rochii de mireasa si accesorii Targu Mures, B-dul 1 decembrie 1918, Nr.108, Salonul Maria - vanzare/inchiriere rochii de mireasa si de seara, gama economica Targu Mures, B-dul 1 decembrie 1918, Nr.112, Maria Collection - vanzare rochii de mireasa gama de lux Targu Mures, B-dul 1 decembrie 1918, Nr.116, Magazin Fashion - inchiriere rochii de mireasa gama de lux Pentru informatii generale va rugam sa trimiteti un mail la salonulmaria@yahoo.com cu urmatoarele specificatii: model rochie, marime rochie, culoare, data evenimentului, bugetul aproximativ. Dupa primirea mesajului revenim cu solutia ideala pentru dvs. Scurt istoric Salonul Maria a apărut ca brand în anul 1997 sub conducerea doamnei Maria Vintilă. Brandul are la bază ca domeniu de activitate articole de nuntă, în special rochia de mireasă.
În acea perioadă viitoarele mirese nu dispuneau de o ofertă variată, acestea fiind nevoite să apeleze la saloanele din alte oraşe sau chiar din străinătate. "Ceea ce m-a scos în evidenţă pe piaţa târgumureşană, şi nu numai, a fost faptul că am creat modele proprii unicat în colecţii lansate în fiecare an. Aceasta mi-a oferit ocazia să prezit alături de cel mai mare creator de modă din România, Cătălin Botezatu, care m-a şi felicitat pentru originalitate şi creativitate.
Am îmbrăcat mirese din toată ţara, chiar şi din capitală. Participarea la expoziţii mi-a deschis drumul spre noi oferte şi colaborări." Calităţile unui fashion maneger Creativitatea si originalitatea îmbinate cu pasiunea şi multă muncă au dus la rezultate pozitive: "Aceste calităţi au scos la sup
Cuvinte cheie:
Imbracaminte, Rochii, Rochii de mireasa, Articole de nunta, Mireasa, Articole pentru nunti, Comercializare rochii de mireasa, Nuntă
Salonul Maria Targu Mures apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Salonul Maria Targu Mures!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

  1. Bd 1 Decembrie 1918, nr. 116
    540447  Târgu Mureş
  2. Piaţa Victoriei Nr. 31 Ap. 3
    540053  Târgu Mureş
  3. Harta firmelor asemănătoare din apropiere