Durostone, Târgu Mureş

Durostone
Memorandumului Nr. 16
Târgu Mureş
Mureş
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 10 zile

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J26/794/1997
CIF
236061

Descriere

Unic distribuitor al materialelor petru pardoseli industriale produse de catre DUROSTONE Kft., Ungaria. Gama larga de cuarturi, in diferite culori, in calitatea cea mai buna. Sigilanti lichizi pentru pardoseli, pasta sigilant pentru rosturi, discuri diamantate pentru taiat beton. La cantitati meri, livrare pe santier.

 1. Discuri diamantate
 2. Facebook

Profil lung
Materialele comercializate de noi sunt produse in fabrica din Ungaria (Sóskút, langa Budapesta). Producatorul are o experienta in producerea acestor materiale de aproape 20 de ani, fiind primul producator de cuarturi din Ungaria. Materialele sunt binecunoscute pe piata de acolo, dar si in Romania Va invitam sa vizitati si pagina noastra de web (www.durostone.ro), pentru o mai buna prezentare. DUROSTONE este un mortar de presarare pentru pardoseli industriale cu caracteristici medii. Este cel mai des folosit datorita raportului pret-calitate foarte bun. Produsul de baza este gri natur, dar se poate comanda in diferite culori.
DUROTOP este mortarul de presarare de calitate TOP. Avand in componenta materiale ca korund, sau alte aditivi, poate ajuta la executarea unei pardoseli de calitate ridicata. Variantele colorate al acestui material se numesc DUROCOLOR. DUROMETAL este un mortar de presarare speciala, cu duritate extrem de mare, cu care se pot realiza pardoseli conductive datorita particulelor metalice, sau pardoseli fara scantei. DUROSEAL este un sigilant lichid pe baza de solventi, pentru sigilarea betonuluidupa finisare.
DUROCUT se foloseste la taierea rosturilor, ave la dispozitia o gama larga de marimi: 350 mm, 400 mm, 450 mm, 230 mm. DUROFLEX PU, pasta sigilant pe baza de poliuretan pentrusigilarea definitiva a rosturilor. Prezente descriere nu cuprinde toate produsele noastre. Pentru mai multe informatii, detalii tehnice, cautati-ne prin e-ail sau prin telefon.
Descriere limbă străină
DUROSTONE is a ready-to-use dry shake hardener. It is a combination of factory premixed, assorted hardening particles, dditives, hydraulic binder and color pigments, in case of coloured material. DUROSTONE is suitable for increasing the abrasion resistance of freshly laid monolith concrete floors, cement based estrichs.
Cuvinte cheie:
Pardoseli, Beton, Pardoseli industriale, Cuart, Rosturi, Colorat, Suprafata, Elicopterizat, Intaritor, Disc diamantat, Mortar uscat, Durificator, Durocolor, Durocut, Duroflex, Durometal, Duroseal, Durostone, Durotop, Mortar de presarare, Sigilant
Localităţi servite
Teritoriul Romaniei
Limbi străine vorbite
Engleza, Franceza, Romana, Maghiara
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
Durostone apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Unde se fabrica DUROSTONE?

Aplicare pardoseala industriala

Pardosela colorata?

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Durostone!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Sandor Bondor
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

+40740831868

+40740831868

Produse

Durostone
DUROSTONE Mortar de presarare, pentru durificarea suprafetelor din beton. Recomandat pentru magazine, hipermarkete, hale de lucru, cu trafic normal. 0,35 EUR

Durocut
DUROCUT Disc diamantat, pentru taierea betonului. Sunt disponibile diferite dimensiuni, si destinatii. 170 EUR

Duroflex
DUROFLEX Pasta poliuretanica pentru sigilarea rosturilor de dilatatie. 4 EUR

Pardoseala-cu-Duroseal
DUROSEAL Sigilant lichid pentru impregnarea suprafetelor de beton proaspat finisate. 3 EUR

Masina-de-legat-fierbeton
Masina de legat fier-beton O scula electrica de mana, cu acumulatori, pentru legarea rapida a fierului beton. Accelereaza de 3 ori munca unui om! 1520 EUR
Facebook

Desărcări

Catalogul nostru
Catalogul nostru
PDF din 07.03.2013 - 2398 KB
Descarcă fişier

Firme similare în apropiere

 1. Strada Budai Nagy Antal Nr. 27 Ap. 2
  540004  Târgu Mureş
 2. Bulevard 1 Decembrie 1918,Nr. 127A
  540445  Târgu Mureş
 3. B-Dul. 1848 Nr. 16
  540429  Târgu Mureş
 4. Strada Libertăţii Nr. 34
  540172  Târgu Mureş
 5. Strada Verii Nr. 15
  540342  Târgu Mureş
 6. Strada Mihai Eminescu 48
  540331  Târgu Mureş
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere