Clinica de Recuperare Cardiovasculara Targu Mures, Târgu Mureş

5 Păreri
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Cuvinte cheie:
Asigurari, Spital, Colegiu, Centru medical, Clinici şi centre medicale, Policlinica, Clinica medicala, Institutii, Medical, Politie, Analize, Clinică, Analize si tratament
Clinica de Recuperare Cardiovasculara Targu Mures apare în următoarele categorii:

Păreri

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

multumesc domnului CONF.IOAN TILEA si DOAMNEI DOCTOR ANDREEA BOCICOR ca si intregului personal de la aceasta clinica! le doresc din toata inima mea(datorita lor inca-mi mai bate)multa sanatate,mult noroc si viata indelungata ca sa mai poata rezolva pe cei bolnavi.cred si sunt convins ca de acolo de sus dumnezeu ii va avea permanent in grija. Aurora Țuțuianu Broșeni - Suceava

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

MILIOANE DE MULTUMIRI PERSONALULUI CLINICI DE RECUPERARE CARDIO DAR IN MOD SPECIAL DOMNULUI CONF.IOAN TILEA SI A D-NEI DOCTOR ANDREEA BOCICOR.DATORITA VOUA INCA-MI MAI BATE INIMA! MA BUCUR CA TRAIESC,SUNT ALATURI DE CEI DRAGI SI NU UIT ADESEORI PRIN RUGACIUNI SA MA ROG PENTRU VOI.MERITATI CU PRISOSINTA!

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

multumesc domnului CONF.IOAN TILEA si DOAMNEI DOCTOR ANDREEA BOCICOR ca si intregului personal de la aceasta clinica! le doresc din toata inima mea(datorita lor inca-mi mai bate)multa sanatate,mult noroc si viata indelungata ca sa mai poata rezolva pe cei bolnavi.cred si sunt convins ca de acolo de sus dumnezeu ii va avea permanent in grija.

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

La ceasul la care l-am întâlnit pe domnul dr.Ţilea Ioan, a fost ca şi când am înţeles tâlcul milenar al existenţei umane, care mi se destăinuia, încercând să-mi şteargă lacrima de pe obrazul îndurerat. Îi mulţumesc ca există, că mi-a şters lacrima şi mi-a redat zâmbetul, cu un profesionalism de neegalat, că mi-a rânduit din nou paşii pe cărarea normalităţii. Îi mulţumesc şi doamnei dr.Szakacs Timea şi întregului personal al clinicii, care fără precupeţirea vreunui efort se pun, necondiţionat, în slujba bolnavilor. Cu adâncă recunoştinţă, Maria Băla - Bistriţa.

apreciere

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Buna seara.Am fost internata la aceasta clinica si sunt deosebit de impresionata de profesionalismul si atitudinea personalului medical in mod special de a domnului Conferentiar TILEA IOAN si a doamnei doctor BOCICOR ANDREEA. Aceasta clinica o recomand tuturor pacientilor care au nevoie de serviciile unei astfel de clinici.Va multumesc.

Scrie o părere pentru Clinica de Recuperare Cardiovasculara Targu Mures!

Cunoşti firma Clinica de Recuperare Cardiovasculara Targu Mures? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Revolutiei 35
  540042  Târgu Mureş
  0265/216.680
 2. Mihail Eminescu Nr. 3
  540043  Târgu Mureş
  0265 211 682
 3. Piaţa Mărăşeşti Nr. 21
  540327  Târgu Mureş
  0265 217 971
 4. Strada Republicii Nr. 23/1
  540110  Târgu Mureş
  0265 218 732
 5. Strada Calarasilor Nr. 47
  540320  Târgu Mureş
  0265 206 322
 6. Strada Béla Bartók Nr. 10
  540035  Târgu Mureş
  0265 266 249
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere