Bakri Com, Târgu Mureş

Bakri Com
Strada Gheorghe Doja Nr. 32
540023 Târgu Mureş
Mureş
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 10 zile

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J26/904/2004
CIF
RO16464848
Număr de angajați
mai putin de 5

Descriere

Distributie feronerie mobila si organe de asamblare aferente.


Profil lung
SC BaKri com SRL a fost infiintata in anul 2004 in ideea de a valorifica atat experienta personala in domeniu cat si oportunitatea de a oferi solutii complete si integrate producatorilor de mobilier din esente naturale, venind in intampinarea necesitatilor acestora prin furnizarea unor pachete de subansamble de feronerie, solutii de tratare si finisare a lemnului, iar la nevoie, inclusiv a unor scule si dispozitive caracteristice industriei lemnului. Din 2004, BAKRI COM are ca activitate principală distributia de organe de asamblare, feronerie pentru mobilă si feronerie pentru usi si ferestre.Produsele comercializate de compania noastra:- feronerii pentru lemn masiv confectionate prin turnare, din aliaje neferoase (zamac sau alamă) sau prin stantare din tablă de otel sau alamă sau prin strunjire din bară (coltare, broaste, balamale, silduri, butoane, mânere, chei); - organe de asamblare (suruburi metrice, de lemn, piulite, dibluri, saibe); - retusuri pentru mobilă (chit pe bază de apă, chit pe bază de ceară, cariocă corectoare pe bază de lac si vopsea).
Descriere limbă străină
S.C. BAKRI COM S.R.L. is a private company which was founded in 2004 . The firm has a vast experience both in its field of activity, offering a high quality furniture fittings and assembly accessories, as well as in its technology.
Cuvinte cheie:
Feronerie, Suruburi, Chei, Manere, Zavoare, Manere mobila, Feronerie pentru usi, Feronerie pentru ferestre, Ambalaje, Balamale, Organe de asamblare, Obloane, Broaste, Silduri, Feronerie mobila, Coltare mese, Manere tragatoare, Cremoane, Inchizatori, Scara mansarda, Batoane ceara, Chituri pe baza de apa, Corectoare mobila
Localităţi servite
Mureş
Limbi străine vorbite
Italiana, Maghiara, Engleza
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
Bakri Com apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Bakri Com!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada Campului Nr. 15
    Târgu Mureş
 2. Sano SRL
  1.11 km
  Date
  Cuza Voda Nr. 54
  540306  Târgu Mureş
 3. Strada I. H. Radulescu Nr. 2
  540189  Târgu Mureş
 4. str. Gheorghe Doja nr 76
  540232  Târgu Mureş
 5. Strada Gheorghe Doja Nr. 76
  540232  Târgu Mureş
 6. Strada Gheorghe Doja Nr. 177
  540210  Târgu Mureş
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere